Mijn grote liefde staat altijd paraat. Hij hoeft niet in zijn agenda te kijken, zeurt nooit, zal nimmer afzeggen, heeft altijd aandacht voor me.

Mijn grote liefde houdt van knuffelen. We gaan samen onder de douche, ik sop hem in, droog hem helemaal af en poets zelfs zorgvuldig zijn tandjes. Blinkend schoon.

Mijn grote liefde heeft dezelfde interesses. Hij houdt net zoveel van koersen als ik, staat ook altijd te springen om een rondje te rijden en is fan van de Tour.

Mijn grote liefde vindt het niet erg als ik glunderend kijk naar renners als Poels, Dumoulin en Sagan. Hij is het er roerend over eens dat zij de Tour kleur geven, wordt er net zo vrolijk van als ik.

Mijn grote liefde maakt wel eens een ongecontroleerd sprongetje. Hij is vervolgens geblesseerd en heeft heimwee als ik hem naar de dokter breng.

Mijn grote liefde kan het goed vinden met mijn vriendinnen.

Mijn grote liefde begrijpt mij. Hij maakt mij blij, geeft mij ultieme vrijheid en rust, zal mij nooit in de steek laten.

Mijn grote liefde heeft mij de afgelopen jaren kilometers op sleeptouw genomen. Samen met de liefdes van ‘míjn’ Rappe Trappers schieten de Rotterdamse fietspaden onder ons langs. We genieten van de ondergaande zon in wijds Midden Delfland waar je je in Noord Frankrijk waant, knallen het liefst langs de Hollands IJssel, Nieuwe Waterweg of de Rotte. Denderen langs molens, koeien in de wei en balkende schapen.

Mijn grote liefde is gehuld in zwart, metallic en rood. TREK is zijn naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *