Eefjeschreefjeeenkerstgroet Eefje wrote a X-mas note (English version below)

Overspoeld worden door geluk is het mooiste dat ik krijg van hen die het mij gunnen iets te mogen geven…

Het hele jaar door geef ik om daarvan gelukkig te worden; een kaartje, bloemetje, cadeautje, compliment of ik geef iets waarvan ik weet dat diegene het nodig heeft. Geven om te geven en niet te willen nemen. Een tevreden glimlach, knuffel en dank je wel is voor mij voldoende. Dit jaar geen handgeschreven kaarten met een kerstgroet – nota bene was ik het lijstje kwijt met de namen van mensen die mij vorig jaar een kaartje stuurden ;) – maar een boodschap 2.0 recht uit het hart.

Ik wens eenieder prachtige kerstdagen! Omgeef jezelf met dierbaren en bedenk onder het genot van een fijn diner en goed glas wijn eens wat en wie écht belangrijk is. Praat, lach, huil, dans en besef dat je het goed hebt. Dat wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is – het goed hebben – nemen wij soms voor lief.

Het filmpje onderaan deed mij het afgelopen jaar meermaals glimlachen met zwemmende ogen, geeft prachtig weer hoe wij met elkaar kunnen en horen om te gaan.

Fijne kerstdagen, drink niet te weinig, besef dat je het goed hebt en geef om te geven!

Liefs Eefje

Eefje wrote a X-mas note

Overwhelmed with happiness is the most beautiful feeling I get from those who allow me to give something…

Throughout the year I give for happiness in return; a card, flowers, gift, just a compliment or I’ll give something I know whoever needs it. Giving to give rather than giving to get. A satisfied smile, hug and ‘thank you’ is enough for me. This year I don’t send handwritten cards for Christmas – by the way I lost the list of names with those who sent me cards last year ;) – but a message 2.0 straight from the heart.

I wish everyone wonderful Christmas! Surround yourself with your loved ones and realize while enjoying a great dinner and glass of wine what and who really matters. Talk, laugh, cry, dance and know that you’re blessed. Something which is not evident to everyone – we sometimes take for granted.

The next video repeatedly caught me last year and created a smile with swimming eyes, it shows us how we could and how we should live with each other.

Merry Christmas, do not drink too less, realize that you are blessed and just give to give!

With Love Eefje

 

2 reacties op Eefjeschreefjeeenkerstgroet | Eefje wrote a X-mas note

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *